Herenfiets Breda

Uitstekende service

Z

Fietsen voor jong en oud

Uitgebreid advies

Ben je op zoek naar een nieuwe of tweedehands herenfiets in Breda? Kom dan langs bij Schietecat in Breda en ontdek het ruime herenfietsen assortiment. Met de vakkennis van de échte fietsenkenner weet je zeker dat je een goede koop doet.

De ideale herenfiets vind je bij dé fietsspecialist van Breda

Een herenfiets staat bekend om zijn hoge instap. De stang maakt de herenfiets extra stevig. Door de jaren heen is ook de herenfiets steeds verder ontwikkeld. Na het kopen van de juist herenfiets bij Schietecat in Breda, kun je jarenlang genieten van jouw nieuwe tweewieler. Wij kennen alleen maar herenfietsen van kwaliteit en bieden herenfietsen aan van onder andere Gazelle, Sparta, Cortina, Koga en Pegasus. Wil je een herenfiets kopen waarmee je altijd de wind in de rug hebt? Dan is een elektrische fiets echt iets voor jou!

Jouw fietsmaten optimaal bepalen, ook dat doen wij!

Bij het kopen van een herenfiets moet je letten op de framehoogte. Daarnaast is ook de juiste afstelling van stuur en zadel essentieel. Jouw ideale framehoogte meten we graag voor je en ook de afstelling van stuur en zadel bepalen we samen met jou. Een passende fiets voorkomt klachten én bepaalt in belangrijke mate het comfort en de presentaties op de fiets.

Met een gerust hart een herenfiets kopen in Breda

Wil je met een gerust hart een herenfiets kopen in Breda? Dan ben je bij Schietecat zeker aan het goede adres. Heb je deskundig advies nodig bij het kiezen van de juiste herenfiets? Kom dan langs in onze fietsenwinkel. Voor meer informatie zijn wij ook telefonisch bereikbaar: 076-521 28 30.

Speciale aanbieding

Tijdelijk 25% korting op al onze diensten! Deze aanbieding is tijdelijk dus aarzel niet!

Neem contact met ons op

  • Privacy policy

Andere interessante pagina’s: