Compacte fietsen

Compacte fietsen

Een compacte fiets is het perfecte, wendbare vervoersmiddel voor woon-werkverkeer. Bij Schietecat Tweewielers in Breda vind je een uitgebreid aanbod aan fietsen en scooters. Hier vind je altijd de perfecte tweewieler die voldoet aan je wensen. Daarnaast kun je rekenen op een uitstekende, persoonlijke service.

Waarom kiezen voor een compacte fiets

Een compacte fiets combineert de voordelen van een gewone stadfiets met die van een vouwfiets. Deze fietsen zijn namelijk naast compact en dus makkelijk mee te nemen, ook zeer wendbaar. Dat maakt ze ideaal voor op vakantie, of als vervoer voor woon-werkverkeer. Bovendien heb je met een compacte fiets geen gedoe met het opvouwen en opstellen van je fiets wanneer je hem wilt gebruiken, in tegenstelling tot een vouwfiets. Als je dus een fiets zoekt die weinig plaats inneemt, maar wel comfortabel rijdt, is een compacte fiets de perfecte oplossing voor jou! Bij Schietecat Tweewielers vind je altijd verschillende compacte fietsen in het aanbod. We hebben bovendien ook een tweedehands aanbod waarin je vast een fiets vindt die aan al je wensen voldoet, tegen aantrekkelijke prijzen.

Vind de perfecte fiets in ons aanbod

Wacht niet langer en bekijk het aanbod compacte fietsen online, of kom meteen langs in de winkel in Breda voor meer informatie over onze tweewielers. Ons vriendelijke personeel staat van dinsdag tot en met zaterdag voor je klaar met deskundig advies. Heb je nog vragen? Dan bereik je ons ook telefonisch via het nummer +31(0)76 521 2830.