Fietsspeciaalzaak Breda

Uitstekende service

Z

Fietsen voor jong en oud

Uitgebreid advies

Bij de fietsspeciaalzaak in Breda houden we van goede producten tegen scherpe prijzen. Met een uitgekiend assortiment fietsen en bromfietsen en veel exclusieve, speciale artikelen in huis weet je zeker dat je slaagt. Loop eens binnen bij fietsspeciaalzaak Schietecat in Breda.

Groot assortiment fietsen, bromfietsen, scooters én accessoires

Ben je op zoek naar een nieuwe racefiets? Stadfiets? Heeft je zoon of dochter een nieuwe fiets nodig? Of zoek je een bromfiets? De fietsspeciaalzaak in Breda heeft een uitgebreide collectie fietsen en brommers. Hier zal je versteld van staan! Ook voor tweedehands fietsen en brommers ben je bij ons aan het juiste adres. Op onze website vind je een greep uit ons huidige aanbod in tweedehands fietsen, bromfietsen en scooters. Naast allerlei soorten fietsen, bromfietsen en scooters heeft de fietsspeciaalzaak in Breda ook een groot assortiment aan accessoires. Hierbij kun je denken aan fietspompen, fietsbellen, sloten en helmen.

Bel of kom langs en ontvang deskundig advies

Heb je vragen of ontvang je graag deskundig advies? Bel dan naar 076-521 28 30 of kom gezellig langs in de winkel. Voor de deur beschikken we over parkeerplaatsen, maar ook vanaf station sta je binnen 5 minuten lopen bij ons voor de deur. De koffie staat voor je klaar!

Speciale aanbieding

Tijdelijk 25% korting op al onze diensten! Deze aanbieding is tijdelijk dus aarzel niet!

Neem contact met ons op

  • Privacy policy