Elektrische scooters

Elektrische scooters

Duurzaam gebruik

Door elektrische tweewielers in te zetten voor verplaatsingen waar anders een brandstofvoertuig ingezet zou worden, verminder je de uitstoot. Dit effect wordt versterkt wanneer de stroom die gebruikt wordt voor het opladen van uw elektrische voertuigen groen wordt opgewekt.

Naast de emissiebesparing kun je kosten besparen indien je het wagenpark kunt inkrimpen door elektrische tweewielers in te zetten. De kosten van een elektrische fiets of scooter zijn immers een stuk lager dan de kosten van een bedrijfswagen. Vanzelfsprekend zijn niet alle verplaatsingen uit te voeren met een fiets of scooter, maar de mogelijkheden zijn vaak groter dan men denkt. Enkele voorbeelden hiervan zijn politie- en brandweerkorpsen die elektrische scooters inzetten voor de handhaving en preventietaken, technische bureaus die in stedelijke gebieden scooters gebruiken bij storing- en onderhoudsdiensten. Maar ook pizzabezorgers en wat te denken van krantenbezorgers die nu ’s morgens vroeg uw nachtrust niet meer verstoren.

Wij hebben een groot assortiment aan elektrische scooters. Klik op de onderstaande logo’s om het gehele aanbod van onze leveranciers te bekijken of kom eens langs in onze winkel.

Neem contact met ons op

  • Privacy policy

Schietecat Tweewielers

Website onder constructie, u kunt wat fouten en/of slechte pagina's tegenkomen! Excuses voor het ongemak! Sluiten