Service

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

FietsFlex – Direct Rijplezier

BETALEN ZOALS HET U UITKOMT

Schietecat Tweewielers biedt u de mogelijkheid tot financiering. Hiermee kunt u de betaling van uw E-Bike, Mountainbike, Racefiets en/of uw normale stadsfiets verdelen over een langere periode, wij werken hierin samen met FietsFlex. 
Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden en exacte tarieven, of vraag zelf hier uw persoonlijke lening aan.

Voor elke wens een passende fiets!

Lekker onbezorgd fietsen in de natuur, door dorpskernen, langs prachtige vergezichten of door dichte bossen. Of om gemakkelijk en snel naar het werk te gaan, wellicht op een elektrische fiets voor wat extra gemak. Misschien wilt u juist de bestaande paden verlaten om het ruige parcours te kiezen.

Voor elke wens is een passende fiets. Maar wat nu als u op dit moment het geld niet heeft of het even voor iets anders achter de hand wilt houden? Daar is nu een oplossing voor. Door het handige betaalgemak van FietsFlex heeft u direct rijplezier en kunt u gespreid betalen. Daarnaast kunt u te allen tijde extra aflossen wanneer u maar wilt zonder extra kosten, wel zo flexibel. Dat is het gemak van FietsFlex.

Kom ik in aanmerking?

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor dit betaalgemak? Dit kan door te bellen naar 085 – 04 38 840 of door het aanvraagformulier in te vullen. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.

Veel fietsplezier toegewenst.