Scooterzaak Breda

Uitstekende service

Z

Fietsen voor jong en oud

Uitgebreid advies

Bij Schietecat, een scooterzaak in Breda, heb je ruime keuze uit allerlei soorten scooters. Naast nieuwe scooters hebben wij ook ocassions en accessoires zoals helmen en scootersloten en onderdelen voor vrijwel alle merken bromfietsen en scooters. Wij zijn de scooterzaak van Breda met populaire scootermerken zoals Kymco, Yamaha, Sym, Vespa en meer.

De scooterzaak in Breda draagt zorg voor een goede koop

De scooterzaak in Breda heeft een uitgebreid assortiment bromfietsen, scooters en elektrische scooters. Ook kun je bij ons terecht voor inruil, taxatie en het opmaken van een schadderapport. Koop je bij ons een bromfiets of scooter? Schietecat geeft jouw bromfiets echt niet zomaar mee! Wij willen beslist dat je een goede koop hebt gedaan. En daar dragen wij zorg voor:

  • Een uitgebreide 0-beurt (volgens BOVAG lijsten gecontroleerd)
  • Je kunt altijd bij ons terecht bij problemen
  • Tijdens langere reparaties bieden wij een gratis leenfiets aan
  • Ophalen en bezorgen binnen een straal van 20 km rond Breda (tegen een redelijk tarief)
  • Garantieproblemen worden altijd zorgvuldig verholpen

Vakkennis van de échte kenner

Bij de scooterzaak in Breda kun je rekenen op een échte brommer- en fietsenkenner. Onze mensen hebben liefde voor hun vak. En noem het maar op, Schietecat heeft het in huis! Je bent van harte welkom om ons assortiment op je gemak te bekijken. We beschikken over voldoende parkeerplaatsen voor de deur. Maak je gebruik van het openbaar vervoer? Vanaf station is het maar 5 minuten lopen. Voor telefonische vragen neem je contact op via 076-521 28 30.

Speciale aanbieding

Tijdelijk 25% korting op al onze diensten! Deze aanbieding is tijdelijk dus aarzel niet!

Neem contact met ons op

  • Privacy policy