Scooter winkel Breda

Uitstekende service

Z

Fietsen voor jong en oud

Uitgebreid advies

Voor (elektrische) scooters en bromfietsen kun je uitstekend terecht bij de scooter winkel in Breda. Bij Schietecat kun je rekenen op deskundig advies van mensen met liefde voor hun vak. Kom eens binnen bij onze scooter winkel in Breda en ontdek ons geweldige assortiment.

Scooter winkel in Breda: dé specialist in scooters, onderdelen en accessoires

Bij de scooter winkel in Breda kun je niet enkel terecht voor nieuwe scooters en fietsen, maar ook voor tweedehands scooters, bromfietsen en fietsen. Wil je jouw tweewieler laten taxeren? Taxatie voor inruilwaarde bij een nieuwe tweewieler is gratis! Heb je schade aan jouw scooter? Ook maken wij een schaderapport op bij schadegevallen. De reële vergoeding hiervoor wordt vooraf afgesproken.

Onderdelen en accessoires tegen de beste prijs

Bij Schietecat hebben we een groot assortiment aan onderdelen en accessoires voor vrijwel alle merken bromfietsen en scooters. Van imitatie tot origineel. Vrijwel alles is in voorraad en altijd tegen de beste prijs.

Kom langs en ontdek ons assortiment

Wij verkopen jou graag een scooter welke perfect aansluit bij je wensen en waar je jarenlang plezier van hebt. Wil je een proefrit maken op een van de vele modellen? Dat kan! Kom eens een kijkje nemen. Wij adviseren je graag! Heb je vragen die je liever telefonisch stelt? Bel dan naar 076-521 28 30.

Speciale aanbieding

Tijdelijk 25% korting op al onze diensten! Deze aanbieding is tijdelijk dus aarzel niet!

Neem contact met ons op

  • Privacy policy