Racefietsen Breda

Uitstekende service

Z

Fietsen voor jong en oud

Uitgebreid advies

ATB en racefietsen kopen in Breda

Ben je op zoek naar racefietsen van goede kwaliteit in Breda? Schietecat heeft een groot assortiment in ATB en racfietsen van diverse leveranciers, waaronder Cube, Bulls en Koga. Kom gezellig eens langs en bekijk ons ruime aanbod nieuwe ATB en racefietsen.

Advies van een échte fietsenkenner bij het kopen van racefietsen in Breda

Bij het kopen van een ATB of racefiets komen er behoorlijk wat vragen op je af. Ben je hier niet helemaal in thuis? Dat is geen probleem! Want in onze winkel vertellen we je precies waar je op moet letten. Bij de aanschaf van een racefiets is het belangrijk om de juiste framemaat te berekenen. Ook daar helpen we je graag bij! De mensen van Schietecat zijn speciaal opgeleid om jouw fietsmaten optimaal te bepalen.

Fietskleding- en accessoires: altijd het nieuwste en van de betere kwaliteit

Wanneer je met jouw ATB of racefiets op pad gaat, heb je ook goede fietskleding- en accessoires nodig voor verschillende weeromstandigheden. Hierbij kun je denken aan een goede fietshelm en bovenkleding om de fietstochten veilig en comfortabel te laten verlopen. Bij ons heb je een ruime keuze aan fietsschoenen, -helmen, – brillen, – ondergoed en -bovenkleding. En dat altijd van de betere kwaliteit!

Meters maken en hoge snelheden bereiken

De raceafdeling van Schietecat staat vol mooie racefietsen van de mooiste merken. En dat tegen een prijs die áltijd bij jouw budget past. Onze adviseurs zijn specialisten die weten welke racefiets het beste bij jou past. Voel je welkom bij de tweewielerspeciaalzaak in Breda voor het kopen van racefietsen. Voor telefonische vragen bereik je ons op: 076-521 28 30.

Speciale aanbieding

Tijdelijk 25% korting op al onze diensten! Deze aanbieding is tijdelijk dus aarzel niet!

Neem contact met ons op

  • Privacy policy

Andere interessante pagina’s: