Moederfiets Breda

Uitstekende service

Z

Fietsen voor jong en oud

Uitgebreid advies

Een moederfiets kopen in Breda is dé uitkomst voor moeders. Deze fietsen zijn speciaal ontworpen om kinderen veilig mee te nemen. Even snel een boodschap doen of gezellig door de natuur fietsen. Het maakt je leven met kinderen een stuk makkelijker. Een moederfiets koop je bij Schietecat in Breda.

Een veilige moederfiets koop je bij de tweewielerspeciaalzaak in Breda

Een moederfiets is de perfecte fiets om gemakkelijk kinderen mee te nemen. Ze zijn gemaakt met gemak en ruimte als uitgangspunt waardoor je moeiteloos je kinderen en/of spullen meeneemt op een fietsrit. Bij het aanschaffen van een moederfiets zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. De tweewielerspeciaalzaak is een échte fietsenkenner en voorziet je van deskundig advies. Daarnaast zorgen wij ook voor het meten van de fietsmaten. Daarbij meten we niet alleen het frame, maar stellen we ook het stuur en zadel goed af.

De koffie staat klaar

Kom langs bij Schietecat in Breda en laat je onder het genot van een kopje koffie adviseren over de juiste moederfiets van verschillende merken. Voor telefonische vragen zijn wij bereikbaar op het nummer 076-521 28 30. Voor de deur beschikken we over voldoende parkeerplaatsen en ook vanaf het station zijn we makkelijk bereikbaar.

Speciale aanbieding

Tijdelijk 25% korting op al onze diensten! Deze aanbieding is tijdelijk dus aarzel niet!

Neem contact met ons op

  • Privacy policy