Vouwfietsen

Vouwfietsen

Wie in Breda of omgeving een vouwfiets wil kopen, doet dat het beste bij Schietecat Tweewielers. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten fietsen, en ook scooters. In vouwfietsen bieden we je grote keuze in alle betere merken en verschillende categorieën: van de beste tot voordeligere. Welke vouwfiets wil jij kopen? Ontdek hieronder snel de vouwfiets van je dromen!

Waarom een vouwfiets kopen?

Een vouwfiets kopen, is moeiteloos een fietstocht combineren met bijvoorbeeld het OV voor je dagelijkse woon-werkverkeer. Als je de bus of trein opstapt, vouw je de fiets gewoon op tot zijn compacte vorm. Wanneer je gaat fietsen, klap je de fiets weer open en je bent klaar om te vertrekken. Perfect dus voor wie een compacte fiets zoekt om op een milieubewuste manier zijn of haar bestemming te bereiken.

Welke fiets kies jij?

Als je bij ons een vouwfiets gaat kopen, heb je altijd een ruime keuze aan merken en modellen. Je vindt het actuele aanbod hieronder opgesomd. Kies jij voor een fiets van Tern, of kies je toch voor een vouwfiets van marktleider Brompton? We laten de keuze aan jou over. Natuurlijk staan we wel voor je klaar met deskundig advies. Je bent ook van harte welkom om een vouwfiets te komen testen voor je besluit deze te kopen. Neem dan wel je legitimatiebewijs mee.

Vind je vouwfiets en bestel deze meteen!

Heb je de perfecte vouwfiets gevonden die je wenst te kopen? Dan bestel je deze eenvoudig online. Klik op de gewenste fiets en plaats deze in je winkelmandje. Vervolgens kan je veilig online betalen. Heb je toch nog vragen over de vouwfietsen, onze service of over online bestellen? Stel ze dan telefonisch via +31(0)76 521 2830. Onze vriendelijke medewerkers staan voor je klaar.

Klik hieronder op de Brompton bike builder om uw fiets samen te stellen.

 

 

 

Klik op de logo’s om het gehele aanbod van onze leveranciers te bekijken.

Neem contact met ons op

  • Privacy policy