Fiets kopen Breda

Uitstekende service

Z

Fietsen voor jong en oud

Uitgebreid advies

Een goede en betaalbare fiets kopen doe je bij Schietecat in Breda. Wij hebben een ruim assortiment fietsen en elektrische fietsen van verschillende bekende merken, zoals Gazelle, Sparta, Cortina, Koga en Pegasus. Wij helpen je graag met het uitzoeken van de juiste fiets, zodat je er zeker van bent dat je jaren plezier hebt van jouw aankoop!

Een fiets kopen bij de échte fietsenkenner in Breda

Voor ieder budget en iedere wens kun je bij Schietecat in Breda mooie kwaliteitsfietsen kopen. Naast herenfietsen, damesfietsen en kinderfietsen vind je bij ons ook vele andere soorten fietsen zoals vouwfietsen, ATB, racefietsen, trekking fietsen en elektrische fietsen. Ook fixed-gear fietsen hebben wij in ons assortiment. Fixed-gear zijn fietsen zonder versnellingen. Een echte doortrapper dus! Kortom: een uitgebreide collectie en voor ieder wat wils. Wil je een fiets kopen in Breda? Onze vakmensen adviseren je graag.

Kom jij een proefrit maken?

Wil je liever eerst de fiets proberen voordat je hem koopt? Bij Schietecat in Breda kan dat! Uiteraard wel op afspraak en bij een elektrische fiets ná legitimatie. Ons deskundig personeel staat van dinsdag tot en met donderdag voor je klaar. De reguliere openingstijden vind je op onze website. Voor vragen en/of telefonisch advies zijn wij bereikbaar op het nummer 076-521 28 30.

Speciale aanbieding

Tijdelijk 25% korting op al onze diensten! Deze aanbieding is tijdelijk dus aarzel niet!

Neem contact met ons op

  • Privacy policy

Andere interessante pagina’s: