Elektrische mountainbike

Uitstekende service

Z

Fietsen voor jong en oud

Uitgebreid advies

Bij onze winkel gespecialiseerd in tweewielers, kan je ook terecht voor een geschikte elektrische mountainbike. Schietecat Tweewielers biedt een breed aanbod fietsen, zoals mountainbikes en scooters van topmerken als Cortina, Gazelle en Peugeot. Bovendien staan onze experts ook altijd klaar voor onderhoud aan jouw mountainbike.

Met een elektrische mountainbike beleef je nog meer plezier

De elektrische mountainbike wint steeds meer aan populariteit, wat niet verwonderlijk is. Deze elektrische fiets maakt het nog leuker om een rit te maken en helpt je om nog vlotter alle beklimmingen te overwinnen. Tijdens het klimmen behaal je namelijk sneller de top, terwijl je tijdens de afdaling weinig merkt van die elektrische accu en motor. Dankzij de motor op een elektrische mountainbike maak je nog langere ritten dan voorheen, dat is gegarandeerd nog meer plezier! Standaard is een elektrische mountainbike te herkennen aan zijn brede banden, vering en goed profiel. Dat maakt deze fiets geschikt voor ruwer terrein.

Vind de fiets van je dromen in ons aanbod

Bij Schietecat Tweewielers vind je verschillende elektrische mountainbikes van het toonaangevende merk Cube. Zowel mannen als vrouwen vinden hier een geschikte fiets. Heb je de mountainbike van je dromen gevonden? Perfect, bestel deze dan meteen online! Met enkele klikken rond je jouw betaling al af, waarna jij spoedig je nieuwe fiets ontvangt. Kom je liever langs in de winkel voor advies? Ook dat kan! We heten je van harte welkom van dinsdag tot en met zaterdag. Je bereikt ons ook telefonisch op +31(0)76 521 2830.

Speciale aanbieding

Tijdelijk 25% korting op al onze diensten! Deze aanbieding is tijdelijk dus aarzel niet!

Neem contact met ons op

  • Privacy policy