Damesfiets Breda

Uitstekende service

Z

Fietsen voor jong en oud

Uitgebreid advies

Voor een uitgebreid assortiment aan damesfietsen ben je bij Schietecat in Breda aan het juiste adres. Je kunt bij ons terecht voor damesfietsen die uitermate geschikt zijn voor in de stad, maar ook is er volop keus in elektrische fietsen. Zo is er voor elk wat wils. Kom eens langs in hartje Breda.

Altijd een damesfiets die bij jou past in Breda

Bij het kopen van een damesfiets zijn er verschillende dingen waar je op moet letten. Het belangrijkste punt is de juiste framehoogte. Daarnaast moet je goed nadenken wat voor wensen je hebt bij het kopen van een damesfiets. Schietecat helpt jou hier graag bij! Bij ons kun je rekenen op deskundig advies van mensen met liefde voor hun vak. Onze vakmensen zijn speciaal opgeleid om jouw fietsmaten optimaal te bepalen. Daarbij kijken we niet alleen naar de framemaat, maar ook naar de juiste afstelling van het stuur en zadel. Kortom: je koopt met een gerust hart een nieuwe damesfiets in Breda.

Jarenlang genieten van jouw nieuwe damesfiets

Schietecat is al meer dan 60 jaar gelegen in het hartje van de Bourgondische en gezellige stad Breda. We beschikken over parkeerplaatsen voor de deur, maar ook vanaf het station van Breda zijn wij makkelijk bereikbaar. Vragen? Bel dan naar 076-521 28 30.

Speciale aanbieding

Tijdelijk 25% korting op al onze diensten! Deze aanbieding is tijdelijk dus aarzel niet!

Neem contact met ons op

  • Privacy policy

Andere interessante pagina’s: