Bromfietsen Breda

Uitstekende service

Z

Fietsen voor jong en oud

Uitgebreid advies

Bromfietsen en Scooters Breda

Een uitgebreid assortiment bromfietsen, scooters en elektrische scooters vind je bij Schietecat Tweewielers in Breda. Wij bieden een gevarieerd aanbod van diverse topmerken. Kom gerust eens langs in Breda. Ook voor inruil, lease, taxatie en het opmaken van een schaderapport ben je van harte welkom.

Bromfietsen in Breda krijg je niet zomaar mee

Schietecat geeft jouw bromfiets niet zomaar mee. Zij zorgen er graag voor dat je een goede koop hebt gedaan. Onze monteurs volgen regelmatig cursussen en scholingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. We willen alleen maar kwaliteit verkopen en zelf leveren.

Voordelig, uitgebreid onderhoudscontract

Een onderhoudsbeurt bij een tweewieler is om de 4.000 km of zes maanden noodzakelijk. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt alles nagekeken, eventueel gesmeerd en afgesteld. Het geheel omvat voor zowel fietsen als bromfietsen ongeveer 30 controlepunten. Bij aankoop van een nieuwe tweewieler bieden wij drie onderhoudsbeurten aan met extra voordeel. Dit kan bij bromfietsen tot wel €118,- voordeel opleveren.

Deskundig advies en geweldige service

Je kunt rekenen op een deskundig advies van mensen met liefde voor hun vak, en een uitgebreide collectie die je versteld zal doen staan. Noem het maar op en Schietecat heeft het wel in huis. Alle merken scooters en bromfietsen hebben wij in voorraad of zijn door ons leverbaar in Breda. Heb je vragen? Neem dan contact op door te bellen naar 076-521 28 30.

Speciale aanbieding

Tijdelijk 25% korting op al onze diensten! Deze aanbieding is tijdelijk dus aarzel niet!

Neem contact met ons op

  • Privacy policy