65jaar Schietecat!

65 jaar jong en ervaren: Schietecat Tweewielers

BREDA – Alleen al hun behuizing laat zien hoe veelzijdig de bekendste tweewielerspeciaalzaak van de regio is: in zeven van oorsprong verschillende pandjes op de hoek van de Korte Boschstraat en Boschstraat is hun winkel gehuisvest. Opa Schietecat begon ooit in één van die pandjes en door de jaren heen is de zaak gegroeid. Nu is Schietecat Tweewielers een schitterende zaak met een uitgebreid assortiment en een hele grote schat aan ervaring op tweewielergebied.

Met elke uitbreiding veranderde het assortiment. Waar opa Schietecat ook in wasmachines, kachels en haarden handelde, is het derde generatie Mayke die nu de touwtjes in en – met enkel tweewielers genoeg – om handen heeft. Samen met haar personeel, waarvan sommigen door hun jarenlange arbeidsrelatie eigenlijk ook onderdeel van de familie zijn geworden, runt zij nu de prachtige speciaalzaak die haar vader groot maakte. Door de jaren heen liep Schietecat voorop in de trends die tweewielerland meemaakte. Op dit moment zijn compacte en elektrische fietsen helemaal hot & happening. En door al snel op die vraag te hebben ingespeeld, is Schietecat hét adres voor deze vorm van tweewielers. En zonder te overdrijven zijn ze dat ook met hun werkelijk prachtige elektrische mountainbikes en racefietsen. Al 65 jaar bij de tijd, dus!

De mijlpaal van vijfenzestig jaar Schietecat Tweewielers laten ze daar aan de Boschstraat niet zomaar voorbijgaan! Het familiebedrijf viert heel de maand mei dat ze 65 jaar jong zijn. Zo wordt er in de eerste week van mei een tijdelijk gat geslagen in de voorraad wielerkleding door deze voor weggeefprijzen van de hand te doen, wordt volgende week extra aan moeder(dag) gedacht door een voorzitje van IKI of een fietstas cadeau te doen bij aanschaf van een nieuwe fiets.

Zaterdag 18 mei is het ‘Vouwfiets en Compacte fiets – Demodag’. Meerdere leveranciers brengen extra fietsmodellen naar Breda om bij Schietecat door potentiële klanten te laten testen. Wie zaterdag overgaat tot aanschaf van zo’n handige tweewieler krijgt van de merken Tern of Brompton een transporthoes er gratis bij of wordt door i:SY verblijdt met een bagagedragertas.

De zaterdag erna wordt zo’n andere tweewieler trend in het zonnetje gezet: de elektrische scooter. Ga het beste wat er op die markt te bieden is, maar eens proberen bij Schietecat: Niu en AGM biedt de mogelijkheden.

Schietecat tweewielers

Winkel: Korte Boschstraat 3
Werkplaats: Boschstraat 119

076 – 5212830
info@schietecat.nl
www.schietecat.nl