but facebook m   but twitter m   but instagram m

headerbeeld02

kymco electric sunboy 0112

Duurzaam gebruik

Door elektrische tweewielers in te zetten voor verplaatsingen waar anders een brandstofvoertuig ingezet zou worden, verminder je de uitstoot. Dit effect wordt versterkt wanneer de stroom die gebruikt wordt voor het opladen van uw elektrische voertuigen groen wordt opgewekt.

Naast de emissiebesparing kun je kosten besparen indien je het wagenpark kunt inkrimpen door elektrische tweewielers in te zetten. De kosten van een elektrische fiets of scooter zijn immers een stuk lager dan de kosten van een bedrijfswagen. Vanzelfsprekend zijn niet alle verplaatsingen uit te voeren met een fiets of scooter, maar de mogelijkheden zijn vaak groter dan men denkt. Enkele voorbeelden hiervan zijn politie- en brandweerkorpsen die elektrische scooters inzetten voor de handhaving en preventietaken, technische bureaus die in stedelijke gebieden scooters gebruiken bij storing- en onderhoudsdiensten. Maar ook pizzabezorgers en wat te denken van krantenbezorgers die nu ’s morgens vroeg uw nachtrust niet meer verstoren. 

Peugeot E Vivacity

Wij hebben een groot assortiment aan elektrische scooters. Klik op de onderstaande logo's om het gehele aanbod van onze leveranciers te bekijken of kom eens langs in onze winkel. 

                                                                                                                                                                                                                                                                
kymco hr 220     logo peugeot      logo tomos   

Contactgegevens

Schietecat Tweewielers
Korte Boschstraat 1-3
4811 ES Breda

Telefoon:        076-5212830
E-mail:         Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

dpd pickup breed

 

Bij Schietecat vind u een ruim assortiment aan Stuntsteps van de merken Grit en Crisp. Daarnaast kunnen we veelal alle bijbehorende onderdelen bestellen en alles van Flowgoods!